Mijn eigen werk, geïnspireerd op dat van anderen. Aka, mijn fan-pagina!

 


Na het zien van de film 'Logan' was mijn liefde voor de x-men, en voornamelijk 'Wolverine' weer behoorlijk aanwezig. Daarom een vilten Beltbuckle die bestaat uit geborduurd steenschaap- en merinowol.

De "Hurt" is mede door het nummer van Johnny Cash die bij de trailer zat die ik pas later zag. Love it! Schmink en ecoline, origineel gewoon rood, maar zwart wit oogt het rauwer.

Sherlock

Na jaren wachten was het er dan, het vierde seizoen van de serie 'Sherlock'! Vond ik het echt goed? Nee. De afleveringen waren zo over de top, maar hoe je het ook wendt of keert, het karakter 'Sherlock Holmes' is al jaren lang mijn zwakke punt. Voor het eerst een (fictief) persoon dat voor mij als ultiem voorbeeld diende. Intelligent, recht voor zijn raap, en nog a-seksueel ook. Een eeuw terug heeft hij de forensische wereld verandert zoals we ons nu niet meer voor kunnen stellen, met dank aan Joseph Bell en Sir Arthur Conan Doyle.

Sir Sherlock Holmes

Een ets in rood-paarse inkt met de oude vertrouwde Sherlock Holmes in de Victoriaanse setting. Etsen zijn enigszins tijdrovend, maar prachtig als ze eenmaal af zijn. Dit is ook 1 van de 3 varianten die ik heb gemaakt, waarbij ook nog een rode en een zwart bestaan.