Een andere kijk..

Sinds ik jaren terug in aanraking ben gekomen met de kunst van het deduceren heb ik er mijn doel van gemaakt om detective te worden. Niet van de politie met alle zaken die daar voor worden gebracht, maar de kleinere zaken. Persoonlijke zaken. De perfecte manier om mijn liefde van mentale uitdagingen en het logisch denken te combineren. 

In 2016 heb ik hiervoor helemaal legaal een diploma gehaald, om als Particulier Onderzoeker aan de slag te kunnen, alleen is dit er door alle Nederlandse regelgeving, verdere vergunningen en de kosten die een PO (particulier onderzoeker) daardoor in rekening moet brengen bij de cliënt niet van gekomen.

Daarom wil ik mij nu leggen op de kleine zaken. Er zijn genoeg individuen die voor raadsels komen te staan, of problemen, waarmee je niet naar de politie kunt of "mag" die ik graag van dienst wil zijn. Onkostenvergoeding (zoals de reiskosten) zou ik wel erg op prijs stellen, maar in eerste instantie kan ik de oefening wel gebruiken, en wil ik daar niemand de rekening voor sturen.

De drempel moet zo laag mogelijk blijven.

 

[Spoedig zal hier een telefoonnummer komen waarop ik 24/7 bereikbaar ben]